Bläääää

Okay ja älskar hundar å så men ja tycker faktiskt att man får ha lite koll på sina hundar på tunnelbanan! Det va en jätte söt hund men ja tyckte det inte va så shyst när han typ åt upp mitt garnnystan o dregglade på min sypåse å en tant på tunnelbanan sprang iväg för att han skällde så mycket och ägarn verka typ inte bry sig... så nu har ja fullt me hunddreggel på min sypåse...blääää!

4: an...härlig :D

I morse var det så härligt :D! Vi kom till odenplan å så såg vi en propp full 4a och en full 72a bakom dom stog en till   4a och på den va det inte en ända människa så vi hoppade på den och bredde ut oss över flera säten..."Hoppas vi blir ensama^^" sa moa lite på skämt för det va ju ingen som trodde de, men då stängde han dörrarna och vi blev jätte glada å retades lite me alla i 72an som vi åkte förbi... hi hi... dom som satt där å trängdes!
vi njöt av att sitta ensamma en station, för på nästa station skulle det säkert bli fullt! Men han stanna inte ens å där satt vi o skratta! På roslagsgatan kom det inte heller på nåra men på vallhalla vägen kom det på en. Sen kom det på 3 i östrastaion så nu fick vi trängas den sista biten...^^ Det va nog första gången i världshistorien som man fick va ensam på en fyra!!!

Härligt

Å va härligt en helt ledig dag! Ja älskar å va ledig! Åkte till stan I morse. Skönt att korten fungerar det e så jobbigt med biljetter. kom till stan kl. halv 11. Emma å ja gick å titta i lite affärer, Ja hitta ett snyggt halsband som ja köpte : ) Gick o tog en varm cholad med vispgrädde, beställde en liten, men jag undrar hur dom stora ser ut... Vi gick å beställde biljetter till Natt på museet. Har hört att den är bra. skulle köpa lite ennor på bokhandeln men den varta var slut... Istället gick ja å la undan en snygg tunika på Gina. Gick till Gallerian, hittade en snygg tröja snacka om dyr! : o Vi gick till Bion. Filmen var bra! Mådde illa av allt godis, ändå gick vi till kungshallen och åt pizza, men dom tog för mycket betalt... >: { Emma behövde gå på toa så vi sprang till McDonalds, ja sprang för det had precis börjat snöa Å inte lite heller!! Vi såg ut som snögubbar när vi kom fram... När vi kom ut hade det nästan slutat snöa å vi gick in på Ur & Penn för emma ville köpa ett halsband, Köpte den där tunikan på Gina och ett linne på HM, sen åkte vi hem,fast ja ville ha den där svarta pennan så vi gick av i Odenplan för att se om dom fanns där.... Va tror du^^ Vi skyndade oss tillbaka för att hinna med nästa Hässelby strand tåg men missa det precis, fick vänta i nästan 10 minuter å ännu mer på bussen som typ va inställd, aja nu är vi i alla fall hemma, å snart e det Anna Pihl!

P.S.  Jag köpte en mascara i lördags...                            
 


Halloooooooo....

Ida anropar världen, Halo, hallo. E ja typ den enda i hela världen som kollar på anna Pihl? Det e ju såååå bra,
Helt sjukt bra! Alla typ bah tycker man e konstig men vadå, alla ndra program suger ju värkligen (nästan).
Å ja brukar va en sån som typ aldrig har tid me att följa serier, men det e svårt att låta bli!! Den här serien ÄGER fullkomligt! 
                               

Äntligen...

Det har blivit vår... :D Ja älskar våren hela våran trädgård e full av en massa snödroppar å krokusar! :)
Å ja plocka videung i morse å de har redan blivit ganska stora!!!
Ja älskar våren! de e så härligt me all sol och allt fågelkvitter!! Det va 10 gr. ida, fatta! ;p
Snart kan man väl bade lr nåt, skulle int förvåna mej^^. Ja längtar redan till sommarn!

                                              

                                        


hej

Flum flum...
hej dey här e min blogg. d e rebecca som har fixat den och som skriver just nu :D men förhoppningsvis kommer ida själv börja skriva i den här.. nu ska jah lära henen grunderna sen får vi se hur det går..
Rebecca skriver fort.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0